Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Sindh
Ден 4,442, 02:14 (пред еден час)

Resistance war started

Започна востание во Rhode Island
Ден 4,442, 02:05 (пред еден час)

Resistance war started

Започна востание во South South States
Ден 4,442, 02:05 (пред еден час)

Region under attack

Русија го/ја нападна Mazuria, Полска
Ден 4,442, 02:04 (пред еден час)

Resistance war started

Започна востание во East of England
Ден 4,442, 02:01 (пред еден час)

Region under attack

Португалија го/ја нападна Oriente, Куба
Ден 4,442, 02:00 (пред еден час)

Region under attack

Португалија го/ја нападна Fars, Иран
Ден 4,442, 01:59 (пред еден час)

Subscribe to all articles