Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Русија го/ја нападна Alaska, САД
Ден 4,649, 11:57 (пред 4 минути)

Region under attack

САД го/ја нападна Missouri, Колумбија
Ден 4,649, 09:11 (пред 2 часа)

Region under attack

Бугарија го/ја нападна South Carolina, САД
Ден 4,649, 07:48 (пред 4 часа)

Subscribe to all articles from САД