Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Украина го/ја нападна Dnipro, Бугарија
Ден 5,086, 23:02 (пред 31 минути)

Region under attack

САД го/ја нападна Mississippi, Украина
Ден 5,086, 20:57 (пред 2 часа)

Region under attack

Перу го/ја нападна Subcarpathia, Украина
Ден 5,086, 20:49 (пред 2 часа)

Subscribe to all articles from Украина