Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Романија го/ја нападна South Dakota, Шпанија
Ден 5,090, 17:42 (пред 42 минути)

Region under attack

Шпанија го/ја нападна North Dakota, САД
Ден 5,090, 17:18 (пред еден час)

Donation

Шпанија изврши донација на Banco de Espana
Ден 5,090, 15:25 (пред 2 часа)

Region under attack

Иран го/ја нападна Umm al Quwain, Шпанија
Ден 5,090, 02:10 (пред 16 часа)

Subscribe to all articles from Шпанија