Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Парагвај го/ја нападна Washington, САД
Ден 5,083, 08:38 (пред еден час)

Region under attack

Парагвај го/ја нападна Svealand, Шведска
Ден 5,082, 15:03 (пред 19 часа)

Subscribe to all articles from Парагвај