Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Иран го/ја нападна Esfahan, Романија
Ден 4,898, 11:44 (пред 16 минути)

Region under attack

Хрватска го/ја нападна Banat, Романија
Ден 4,898, 04:18 (пред 7 часа)

Region under attack

Романија го/ја нападна Ruse, Бугарија
Ден 4,898, 03:04 (пред 8 часа)

MPP signed

Романија потпиша сојуз со Шпанија
Ден 4,898, 02:30 (пред 9 часа)

Subscribe to all articles from Романија