Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Литванија го/ја нападна Podolia, Украина
Ден 4,447, 01:38 (пред 53 минути)

Region under attack

Литванија го/ја нападна Bohus, Шведска
Ден 4,447, 01:36 (пред 55 минути)

Region under attack

Полска го/ја нападна Sudovia, Литванија
Ден 4,446, 23:49 (пред 2 часа)

Resistance war started

Започна востание во Hovedstaden
Ден 4,446, 22:59 (пред 3 часа)

Subscribe to all articles from Литванија