Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Fars
Ден 4,642, 07:13 (пред 2 минути)

Region under attack

Србија го/ја нападна Great Poland, Полска
Ден 4,642, 01:52 (пред 5 часа)

Region under attack

Романија го/ја нападна Silesia, Полска
Ден 4,642, 01:25 (пред 5 часа)

Resistance war started

Започна востание во Vestlandet
Ден 4,641, 21:47 (пред 9 часа)

Subscribe to all articles from Полска