Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Норвешка го/ја нападна Lapland, Финска
Ден 5,059, 04:00 (пред 11 часа)

Region under attack

Полска го/ја нападна Vestlandet, Норвешка
Ден 5,058, 23:56 (пред 15 часа)

Region under attack

Полска го/ја нападна Ostlandet, Норвешка
Ден 5,057, 12:42 (пред 2 дена)

Subscribe to all articles from Норвешка