Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Нов Зеланд го/ја нападна Kinki, Јапонија
Ден 4,650, 10:07 (пред 55 минути)

Region under attack

Куба го/ја нападна Kanto, Јапонија
Ден 4,650, 07:07 (пред 3 часа)

Region under attack

САД го/ја нападна Kyushu, Јапонија
Ден 4,650, 05:45 (пред 5 часа)

Region under attack

Јапонија го/ја нападна Shikoku, Естонија
Ден 4,649, 23:34 (пред 11 часа)

Subscribe to all articles from Јапонија