Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Шведска го/ја нападна Kurzeme, Летонија
Ден 5,087, 15:45 (пред 2 часа)

Region under attack

Норвешка го/ја нападна Svealand, Шведска
Ден 5,087, 06:14 (пред 12 часа)

Region under attack

Шведска го/ја нападна Pomerania, Полска
Ден 5,087, 02:03 (пред 16 часа)

Region under attack

Шведска го/ја нападна Bohus, Естонија
Ден 5,087, 01:58 (пред 16 часа)

Subscribe to all articles from Шведска