Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Шведска го/ја нападна Pomerania, Полска
Ден 4,896, 03:16 (пред 2 дена)

Resistance war started

Започна востание во Hormozgan
Ден 4,896, 00:40 (пред 2 дена)

Region under attack

Шведска го/ја нападна Lapland, Финска
Ден 4,896, 00:27 (пред 2 дена)

Region under attack

Романија го/ја нападна Svealand, Шведска
Ден 4,896, 00:01 (пред 2 дена)

Region under attack

Шведска го/ја нападна Kurzeme, Летонија
Ден 4,895, 22:45 (пред 2 дена)

Region under attack

Литванија го/ја нападна Scania, Шведска
Ден 4,895, 22:42 (пред 2 дена)

Subscribe to all articles from Шведска