Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Црна Гора го/ја нападна Lazio, Италија
Ден 4,924, 01:16 (пред 17 минути)

Region under attack

Кипар го/ја нападна Campania, Италија
Ден 4,924, 00:15 (пред еден час)

Region under attack

Франција го/ја нападна Liguria, Италија
Ден 4,923, 23:30 (пред 2 часа)

Region under attack

Италија го/ја нападна Carinthia, Турција
Ден 4,923, 22:47 (пред 2 часа)

Region under attack

Италија го/ја нападна Marche, Грција
Ден 4,923, 22:47 (пред 2 часа)

Subscribe to all articles from Италија