Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Индија го/ја нападна Sarawak, Малезија
Ден 5,080, 12:14 (пред 4 часа)

Region under attack

Малезија го/ја нападна Sabah, Индија
Ден 5,077, 18:40 (пред 2 дена)

Region under attack

Полска го/ја нападна Sarawak, Малезија
Ден 5,077, 12:49 (пред 3 дена)

Subscribe to all articles from Малезија