Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Грција го/ја нападна Beni and Cochabamba, Боливија
Ден 4,410, 23:43 (пред еден месец)

Region under attack

Боливија го/ја нападна Bolivian Altiplano, Грција
Ден 4,409, 11:40 (пред еден месец)

Region under attack

САД го/ја нападна Pando, Боливија
Ден 4,398, 12:53 (пред еден месец)

Subscribe to all articles from Боливија