Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Црна Гора го/ја нападна Rhone Alps, Франција
Ден 4,924, 01:13 (пред 17 минути)

Region under attack

Германија го/ја нападна Alsace, Франција
Ден 4,924, 00:36 (пред 54 минути)

Region under attack

Франција го/ја нападна Prekmurje, Словенија
Ден 4,924, 00:04 (пред еден час)

Region under attack

Франција го/ја нападна Scotland, Тајланд
Ден 4,924, 00:01 (пред еден час)

Region under attack

Франција го/ја нападна West Midlands, Албанија
Ден 4,924, 00:01 (пред еден час)

Region under attack

Франција го/ја нападна Liguria, Италија
Ден 4,923, 23:30 (пред 2 часа)

Resistance war started

Започна востание во Chongqing
Ден 4,923, 23:22 (пред 2 часа)

Subscribe to all articles from Франција