Вклучи/Исклучи амбиент
Donation

Германија изврши донација на Bundesbank
Ден 4,447, 06:30 (пред 42 минути)

Region under attack

Германија го/ја нападна Scania, Шведска
Ден 4,447, 00:18 (пред 6 часа)

Region under attack

Шпанија го/ја нападна Hesse, Германија
Ден 4,446, 23:23 (пред 7 часа)

Subscribe to all articles from Германија