Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Чиле го/ја нападна Eastern Anatolia, Турција
Ден 4,445, 13:04 (пред 4 часа)

Resistance war started

Започна востание во North West of England
Ден 4,445, 07:26 (пред 10 часа)

Resistance war started

Започна востание во Syunik
Ден 4,445, 06:13 (пред 11 часа)

Region under attack

Унгарија го/ја нападна Punjab, Чиле
Ден 4,445, 06:01 (пред 11 часа)

Region under attack

Аргентина го/ја нападна Zona Austral, Чиле
Ден 4,445, 05:11 (пред 12 часа)

Subscribe to all articles from Чиле