Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Грција го/ја нападна Southern Cyprus, Кипар
Ден 4,642, 00:46 (пред 15 часа)

Region under attack

Кипар го/ја нападна Northern Cyprus, Израел
Ден 4,641, 23:47 (пред 16 часа)

Subscribe to all articles from Кипар