Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Eastern Slovakia
Ден 4,856, 00:40 (пред 37 минути)

Region under attack

Унгарија го/ја нападна Romandie, Швајцарија
Ден 4,855, 23:56 (пред еден час)

Region under attack

Словенија го/ја нападна Crete, Унгарија
Ден 4,855, 23:47 (пред еден час)

Subscribe to all articles from Унгарија