Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Грција го/ја нападна Hubei, Кина
Ден 5,086, 21:54 (пред еден час)

Region under attack

Аргентина го/ја нападна Hainan, Кина
Ден 5,086, 21:43 (пред еден час)

Region under attack

Турција го/ја нападна Sichuan, Кина
Ден 5,086, 14:45 (пред 8 часа)

Region under attack

Кина го/ја нападна Shandong, Албанија
Ден 5,086, 07:17 (пред 16 часа)

Subscribe to all articles from Кина