Вклучи/Исклучи амбиент
MPP signed

Куба потпиша сојуз со Канада
Ден 4,853, 14:20 (пред 38 минути)

Region under attack

Португалија го/ја нападна Oriente, Куба
Ден 4,853, 02:32 (пред 12 часа)

Region under attack

Куба го/ја нападна Canary Islands, Шпанија
Ден 4,853, 00:03 (пред 14 часа)

Donation

Куба изврши донација на Banco Central de Cuba
Ден 4,852, 19:35 (пред 19 часа)

Subscribe to all articles from Куба