Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Црна Гора го/ја нападна Molise, Хрватска
Ден 4,853, 03:27 (пред 11 часа)

Region under attack

Црна Гора го/ја нападна Basilicata, Грција
Ден 4,853, 02:22 (пред 12 часа)

Resistance war started

Започна востание во Rhone Alps
Ден 4,852, 23:29 (пред 15 часа)

Subscribe to all articles from Црна Гора