Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Летонија го/ја нападна Flanders, Белгија
Ден 4,642, 05:22 (пред 2 часа)

Region under attack

Летонија го/ја нападна Gotland, Шведска
Ден 4,642, 02:43 (пред 5 часа)

Region under attack

Летонија го/ја нападна Zemgale, Украина
Ден 4,642, 00:04 (пред 7 часа)

Subscribe to all articles from Летонија