Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Турција го/ја нападна Urals, Русија
Ден 5,087, 08:09 (пред 10 часа)

Region under attack

Чиле го/ја нападна Central East Chaco, Русија
Ден 5,087, 07:42 (пред 11 часа)

Resistance war started

Започна востание во Aegean Islands
Ден 5,087, 06:44 (пред 12 часа)

Subscribe to all articles from Русија