Вклучи/Исклучи амбиент
War Declared

Русија prepares an airstrike on Шведска
Ден 4,897, 10:25 (пред 22 часа)

Region under attack

Русија го/ја нападна Norte, Португалија
Ден 4,897, 09:32 (пред 23 часа)

Region under attack

Полска го/ја нападна Kaliningrad, Русија
Ден 4,897, 08:51 (пред 23 часа)

Subscribe to all articles from Русија