Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Русија го/ја нападна Aragon, Шпанија
Ден 4,892, 22:41 (пред 2 дена)

Region under attack

Полска го/ја нападна Kaliningrad, Русија
Ден 4,892, 22:35 (пред 2 дена)

Subscribe to all articles from Русија