Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Иран го/ја нападна Salzburg, Австрија
Ден 4,649, 19:04 (пред 15 часа)

Region under attack

Иран го/ја нападна Vorarlberg, Австрија
Ден 4,648, 08:24 (пред 2 дена)

Region under attack

Иран го/ја нападна Tyrol, Австрија
Ден 4,647, 09:23 (пред 3 дена)

Subscribe to all articles from Австрија