Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Финска го/ја нападна Peloponnese, Грција
Ден 5,124, 05:25 (пред 57 минути)

Donation

Финска изврши донација на Suomen Pankki
Ден 5,124, 00:50 (пред 5 часа)

Region under attack

Франција го/ја нападна Brittany, Финска
Ден 5,123, 23:48 (пред 6 часа)

Region under attack

Финска го/ја нападна Cork, Ирска
Ден 5,123, 22:24 (пред 7 часа)

Subscribe to all articles from Финска