Вклучи/Исклучи амбиент
War Declared

Аргентина му/ѝ објави војна на Хрватска
Ден 4,853, 14:30 (пред 50 минути)

Resource Concession proposal

A Resource Concession law to Argentina has been proposed.
Ден 4,853, 10:38 (пред 4 часа)

Region under attack

Аргентина го/ја нападна Charrua, Уругвај
Ден 4,853, 03:17 (пред 12 часа)

Region under attack

Аргентина го/ја нападна Norte Chico, Кипар
Ден 4,853, 02:16 (пред 13 часа)

Subscribe to all articles from Аргентина