Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Албанија го/ја нападна Wexford, Финска
Ден 4,447, 04:01 (пред 3 часа)

Region under attack

Грција го/ја нападна Kangwon, Албанија
Ден 4,447, 00:14 (пред 7 часа)

Resistance war started

Започна востание во Northwest of Mexico
Ден 4,446, 22:46 (пред 8 часа)

War Declared

Ирска му/ѝ објави војна на Албанија
Ден 4,446, 22:25 (пред 8 часа)

Region under attack

Албанија го/ја нападна Hamgyong, САД
Ден 4,446, 21:34 (пред 9 часа)

Region under attack

Албанија го/ја нападна Bihar, Хрватска
Ден 4,446, 16:53 (пред 14 часа)

Subscribe to all articles from Албанија