Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Dnipro
Ден 5,082, 14:33 (пред 21 минути)

Region under attack

Бугарија го/ја нападна Indiana, САД
Ден 5,082, 04:36 (пред 10 часа)

Subscribe to all articles from Бугарија