Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Србија го/ја нападна Northern Borders, Иран
Ден 4,650, 10:32 (пред 26 минути)

Resistance war started

Започна востание во Centro
Ден 4,650, 10:16 (пред 42 минути)

Region under attack

Србија го/ја нападна Burgundy, Франција
Ден 4,650, 06:06 (пред 4 часа)

War Declared

Србија му/ѝ објави војна на Франција
Ден 4,650, 06:00 (пред 4 часа)

Subscribe to all articles from Србија