Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Албанија го/ја нападна Macedonia, Грција
Ден 4,850, 08:17 (пред 7 часа)

War Declared

Албанија му/ѝ објави војна на Грција
Ден 4,850, 06:50 (пред 8 часа)

Region under attack

Грција го/ја нападна Apulia, Хрватска
Ден 4,850, 01:42 (пред 14 часа)

Region under attack

Унгарија го/ја нападна Crete, Грција
Ден 4,849, 22:39 (пред 17 часа)

Subscribe to all articles from Грција