Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Турција го/ја нападна Oklahoma, САД
Ден 4,446, 12:06 (пред 2 часа)

Resistance war started

Започна востание во Northern Territory
Ден 4,446, 11:58 (пред 3 часа)

Region under attack

Финска го/ја нападна Eastern Cape, Турција
Ден 4,446, 08:32 (пред 6 часа)

Region under attack

Турција го/ја нападна Anhui, Грција
Ден 4,446, 07:58 (пред 7 часа)

Region under attack

Турција го/ја нападна Las Villas, Куба
Ден 4,446, 07:24 (пред 7 часа)

Subscribe to all articles from Турција