Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Central Anatolia
Ден 4,729, 17:08 (пред еден час)

Region under attack

Португалија го/ја нападна Oriente, Куба
Ден 4,729, 06:36 (пред 11 часа)

Region under attack

Португалија го/ја нападна Algarve, Перу
Ден 4,729, 05:47 (пред 12 часа)

Subscribe to all articles from Португалија