Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Грузија го/ја нападна Lower Kartli, Кипар
Ден 4,853, 02:28 (пред 12 часа)

Region under attack

Турција го/ја нападна Abkhazia, Грузија
Ден 4,853, 01:06 (пред 14 часа)

Subscribe to all articles from Грузија