Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Турција го/ја нападна Abkhazia, Грузија
Ден 4,890, 17:27 (пред 4 дена)

Region under attack

Кипар го/ја нападна Inner Kartli, Грузија
Ден 4,890, 03:27 (пред 4 дена)

Subscribe to all articles from Грузија