Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Грузија го/ја нападна Lower Kartli, Кипар
Ден 4,893, 02:18 (пред 5 дена)

Region under attack

Турција го/ја нападна Abkhazia, Грузија
Ден 4,893, 02:16 (пред 5 дена)

Subscribe to all articles from Грузија