Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Иран го/ја нападна Southern Great Plain, Романија
Ден 4,441, 07:43 (пред еден час)

Donation

Иран изврши донација на Central bank of Iran
Ден 4,441, 06:50 (пред еден час)

Region under attack

Португалија го/ја нападна Yazd, Иран
Ден 4,441, 00:04 (пред 8 часа)

Region under attack

Иран го/ја нападна Volga, Русија
Ден 4,441, 00:04 (пред 8 часа)

Region under attack

Иран го/ја нападна Midi-Pyrenees, Франција
Ден 4,441, 00:02 (пред 8 часа)

Subscribe to all articles from Иран