Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Јапонија го/ја нападна Shikoku, Индија
Ден 4,847, 05:33 (пред 15 часа)

Region under attack

Нов Зеланд го/ја нападна Gujarat, Индија
Ден 4,846, 23:36 (пред 21 часа)

Subscribe to all articles from Индија