Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Nordjylland
Ден 4,853, 06:35 (пред 8 часа)

Region under attack

Шведска го/ја нападна Bohus, Холандија
Ден 4,853, 02:56 (пред 12 часа)

Region under attack

Холандија го/ја нападна Aragon, Шпанија
Ден 4,853, 01:47 (пред 13 часа)

Subscribe to all articles from Холандија