Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Русија го/ја нападна Gotaland, Шведска
Ден 4,901, 00:53 (пред 2 дена)

Region under attack

Русија го/ја нападна Aragon, Шпанија
Ден 4,901, 00:53 (пред 2 дена)

Region under attack

Русија го/ја нападна Mazuria, Полска
Ден 4,901, 00:52 (пред 2 дена)

Region under attack

Летонија го/ја нападна Gotland, Русија
Ден 4,901, 00:31 (пред 2 дена)

Subscribe to all articles from Русија