Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Brcko District
Ден 4,900, 12:08 (пред 2 дена)

Region under attack

Кипар го/ја нападна Slavonia, Франција
Ден 4,900, 11:11 (пред 2 дена)

Resistance war started

Започна востание во Llanos
Ден 4,900, 09:08 (пред 2 дена)

Subscribe to all articles from Кипар