Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Heilongjiang
Ден 4,899, 10:33 (вчера)

Region under attack

Чиле го/ја нападна Jilin, Кина
Ден 4,899, 10:02 (вчера)

Resistance war started

Започна востание во West Virginia
Ден 4,899, 06:37 (вчера)

Subscribe to all articles from Чиле