Вклучи/Исклучи амбиент
War Declared

Унгарија prepares an airstrike on Боливија
Ден 4,892, 18:40 (пред 9 дена)

Region under attack

Боливија го/ја нападна Norte Grande, Чиле
Ден 4,891, 20:53 (пред 10 дена)

Subscribe to all articles from Боливија