Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Шведска го/ја нападна Smaland, Холандија
Ден 4,894, 06:40 (пред 18 часа)

Region under attack

Шведска го/ја нападна Lapland, Финска
Ден 4,894, 02:49 (пред 22 часа)

Region under attack

Шведска го/ја нападна Kurzeme, Летонија
Ден 4,894, 01:25 (пред 23 часа)

Subscribe to all articles from Шведска