Вклучи/Исклучи амбиент
Donation

Финска изврши донација на Suomen Pankki
Ден 4,899, 04:55 (пред 36 минути)

Region under attack

Бразил го/ја нападна Beni and Cochabamba, Чиле
Ден 4,899, 04:49 (пред 41 минути)

Region under attack

Бразил го/ја нападна Tamil Nadu, Индија
Ден 4,899, 04:47 (пред 43 минути)

Donation

Словенија изврши донација на Slovenska banka
Ден 4,899, 04:30 (пред еден час)

Subscribe to all articles