Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Куба го/ја нападна Canary Islands, Шпанија
Ден 4,448, 02:55 (пред 54 минути)

Region under attack

Куба го/ја нападна Jerusalem district, Израел
Ден 4,448, 02:54 (пред 55 минути)

Resistance war started

Започна востание во Jizan
Ден 4,448, 02:49 (пред еден час)

Resistance war started

Започна востание во Chhattisgarh
Ден 4,448, 02:49 (пред еден час)

Region under attack

Литванија го/ја нападна Kaliningrad, Русија
Ден 4,448, 02:45 (пред еден час)

Resistance war started

Започна востание во Gyeonggi-do
Ден 4,448, 02:44 (пред еден час)

Subscribe to all articles