Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Utah
Ден 4,399, 15:04 (сега)

Resistance war started

Започна востание во Llanos
Ден 4,399, 15:00 (пред 4 минути)

The airstrike on Словенија was rejected
Ден 4,399, 15:00 (пред 4 минути)

Region under attack

Тајланд го/ја нападна Upper Austria, Австрија
Ден 4,399, 14:42 (пред 22 минути)

Subscribe to all articles